Terug naar homepage

Adres:
Kruizemunt 3
7892 AE Klazienaveen

Telefoon:
0591-317959 of 06-50677751

Website:
www.logopediesnakenborg.nl

Logopediepraktijk Klazienaveen

Daphne Bulthuis-Snakenborg en Marieke Smit

Logopediepraktijk, Klazienaveen Logopedie is een paramedisch beroep in de gezondheidszorg en in het onderwijs. Onze praktijken houden zich bezig met de preventie, het onderzoek en de behandeling van stoornissen en beperkingen op het gebied van

  • spraak
  • taal
  • stem
  • gehoor

Logopedie houdt ook in: hulpverlening bij stoornissen en beperkingen in de communicatie. Communicatie is meer dan praten alleen. Communicatie omvat vele uitingsvormen, waaronder taal, lezen en schrijven, gebaren, spraakafzien en ondersteunde communicatiesystemen. Wij behandelen alle stoornissen in de leeftijd van baby tot ouderen.

Wanneer u of uw kind problemen heeft op het gebied van de spraak, de taal, de stem, adem, eet- en drinkproblemen of het gehoor, dan staat ons team van ervaren logopedisten voor u klaar! Dus ook wanneer u problemen op oudere leeftijd ondervindt met spreken of taal, mogelijk ten gevolge van een aandoening of ziekte kunt u bij ons terecht.

De praktijk is lid van de Nederlands Vereniging voor Logopedie en Foniatrie (nvlf) en staat ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Paramedici. Zij houden hun kennis op peil door het volgen van na- en bijscholingen. En zijn DTL geschoold. Wat betekent dat u ook zonder verwijzing bij ons terecht kan (raadpleeg hiervoor wel uw zorgverzekeraarvoorwaarden).

Kruizemunt 3, Klazienaveen
Tel. 0591-317959
logopedisten: Daphne Snakenborg en Marieke Smit

Logopediepraktijk D. Snakenborg
Mantingerbrink 146C, Emmen
Tel. 06-50677751
Logopediste en Dyslexiebehandelaar Daphne Bulthuis-Snakenborg

Logopediepraktijk Marieke Smit
Dorpshuis De Meerstal, Zwartemeer
Tel. 0591-317959/06-57748467
Logopediste Marieke Smit

Voor meer informatie of het maken van een afspraak, raadpleeg onze website:
www.logopediesnakenborg.nl

“Logopediepraktijk D. Snakenborg…Als spreken niet meer zo vanzelfsprekend is….”
Logopediepraktijk, Klazienaveen